top of page

Tilbakemeldinger Yogalærerutdanning fra Kari Nysted

Oppdatert: 6. apr. 2022
Yogaworks Teacher Training (200-TT) er ett stort steg videre på min personlige yoga reise. Fra første stund da jeg startet med yoga i 2013/14 elsket jeg detaljene i hver stilling (asana), og det meditative aspektet av å ha fokus på asana som gav effekter langt utover kroppen.


Og i utdannelsen med Jannices profesjonelle, varme og tilstedeværende læring ble yogaen satt i en helhet for meg. Oppbyggingen av utdannelsen gav meg god tid til å få bedre innsikt i kroppen og anatomi som videre gav meg en forståelse for god og sunn praksis i hver stilling (asana). Yogafilosofien traff hjertet mitt ️. For meg ble den åndelige og spirituelle delen av yoga limet. Mens læren om sekvensering og Yogaworks metoden er rammeverket og fundamentet for å bygge videre på - i egen praksis og som lærer.


Yogaworks-metoden, verktøyene og rammeverket jeg sitter igjen med etter endt utdannelse gir meg trygghet for å fortsette min egen reise som yogini og lærer. Og jeg anbefaler varmt Jannice som lærer av Yogaworks-metoden - hun tar deg med på en unik og trygg reise hvor hun raust deler av sin kunnskap for din læring.

121 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page