top of page

Terapeutisk Yogalærer Kine / Yess Yoga


Yoga terapeutisk
Kine Yess Yoga

Hei! Jeg heter Kine / YessYoga og jeg startet mitt yogaeventyr for mer enn 20 år siden på en strand i Mexico. Jeg kom på matta med flere utfordringer i kropp og sinn enn jeg visste om, og brukte de første yoga-årene mine på å jobbe hardt med meg selv. Da yogaen begynte å gjøre forandringer skjønte jeg at dette var så interessant at jeg ville studere og selv bli lærer for å kunne hjelpe andre til å hjelpe seg selv - akkurat slik jeg hadde gjort. Jeg ser på alle mine utfordringer som en styrke og et verktøy for alltid å forbli en ydmyk lærer.

Det som inspirerer meg mest er alle elevene mine Dere lærer meg noe nytt hver eneste dag og smilene deres varmer mer enn dere aner! Ellers blir jeg inspirert av ny forskning, nye metoder, kunnskapsrike lærere og kunnskapssøkende elever. I hverdagen blir jeg inspirert av alt som sola skinner på - bokstavelig talt og også i overført betydning: Positivitet!

Jeg ønsker å undervise yoga forevig og alltid. Jeg vil fortsette å dele, inspirere, puste, bevege og roe ned. Jeg vet ikke om noe annet som gjør meg så glad som det å undervise yoga. Jeg vil undervise for å hele tiden holde meg selv nysgjerrig, kunnskapssøkende, i kommunikasjon med meg selv og alle Dere som møter opp på matta.

Jeg tok min første yogalærerutdanning i Mexico i 2008. Deretter utdannet jeg meg videre til både registrert CAT®-trener (Critical Alignment Therapist) og registrert Yoga Detour instruktør. Jeg har studert med lærere som Gert Van Leeuwen, Susi Hately, Jason Crandell, Kathryn Budig, Cecily Minde og Drew Hume. Jeg har studert anatomi i dybden med bl.a. Tiffany Cruikshank og fordypet meg i både Vipassana og Zen meditasjon. Jeg underviser Hatha yoga, terapeutisk yoga, funksjonell bevegelsesyoga, yoga kondisjonstrening, yoga for deg med skader, yoga for deg som har overlevd kreft, yoga for deg med spesielle behov og Mindful Flow i alle nivåer. Jeg underviser offentlige klasser, online klasser og har et bredt spekter av private studenter. Jeg er «erfaren registrert yogalærer» E-RYT 500 og YACEP (Yoga Alliance Continuing Education Provider) etter standardene til Yoga Alliance med mer enn 4000 undervisningstimer.

169 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentarai


bottom of page