top of page

Møt vår lærer Madeleine Breiby

Oppdatert: 30. des. 2020

Hei. Jeg heter Madeleine, jeg har praktisert yoga litt til og fra over mange år. Det er først de siste årene at yoga har hatt en så stor betydning i livet mitt, og bokstavlig talt endret måten jeg ser verden på og hvordan jeg møter meg selv og utfordringene i livet generelt. Yoga har hjulpet meg til å være tilstede her og nå. Noe som har bidratt til enorm personlig vekst.


Jeg ønsker å undervise yoga for å bidra til en bedre folkehelse. Jeg ønsker å hjelpe andre til å stoppe opp og være tilstede i kroppen,i pusten og mentalt. Nettopp fordi det du er bevisst kan du gjøre noe med, og det som er deg ubevisst gjør noe med deg. Jeg vil bidra til at du vokser som menneske - til at du får kontakt med pusten din, og til at du føler mestring - slik at du også kan møte livet med en større forståelse av deg selv, og med et smil om munnen når du støter på utfordringer. For livet skjer, og hvordan vi velger å møte det er avgjørende for hvordan vi har det. Jeg vil være en som åpner muligheter for deg - en som holder space - en som ser deg.. Så du kan vokse til å være den aller beste utgaven av deg selv


I 2019 fullførte jeg YogaWorks 200-TT med Jannice Strand, og videre i 2019-2020 fullførte jeg også 300-TT (100 hour Subtle Body med Jeanne Heilerman, 100 hour Anatomy med Maya Magennis og 100 hour Mentorship med Jannice Strand). Har også fullført Workshop Immersion Weekend med Chad Hamrin i 2019 og YinYangAkademiet 75-TT med Ina Løvdal i 2020.

236 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Anne Nordby
Anne Nordby
Nov 19, 2020

Kjempefin time i dag 19.11❤️

Like
bottom of page