top of page

Møt vår lærer Leif Nygaard


Hovedmotivasjonen min som yogalærer er å dele de verktøyene jeg selv har lært og brukt til å forbedre meg selv. Yoga har vært en viktig del av livet mitt de siste 16 årene og praksisen min har alltid vært en stor støtte. Å kunne undervise og dele yoga med andre ser jeg på som noe av det største jeg kan gjøre med livet mitt. Det finnes et sitat på engelsk som jeg prøver å leve opp til... “Great teachers inspire greatness in others”. Jeg har en bred bakgrunn med yoga og trening med bachelor i Moderne og Samtidsdans, og i tillegg trent i flere kampsporter. Bacheloren min fra Kunst Høgskolen i Oslo har inkludert blant annet danselinjen på videregående, mye treningslære, anatomi og ernæring med folk fra Olympiatoppen. Dvs. de som trener de beste idrettsutøverne i Norge lærte oss å trene og å ta vare på oss selv. I forhold til yoga har jeg Yoga Alliance sertifisert 200H TT Vinyasa, 200H TT Ashtanga Vinyasa, 80H TT Yoga Flow og flere andre kurs. Med min bakgrunn har jeg en god forståelse av kroppen og hva som er bra og ikke bra for den. Jeg er nøye i timene mine og har et godt øye når det kommer til å se hva studentene trenger i praksisen sin. Jeg ser på meg selv som en profesjonell, dedikert, åpen og tålmodig person. Jeg gleder meg masse til å begynne på BeYoga og møte alle dere yogier!

256 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page