top of page

Leah Evje sin tilbakemelding på Yogaworks UtdanningenJeg tok utdanningen Yogaworks teacher training i 2020. Dette var en utrolig lærerik og spennende start på min yoga utdannelse. Opplevelsen jeg sitter igjen med etterpå er hvor tålmodig, kunnskapsrik og dyktig lærer vi hadde. Jannice Strand ser og er tilstede for oss alle under undervisningen. Jeg opplevde at jeg ble motivert og guidet gjennom hele utdanningen. Jeg kjenner jeg aldri vil slutte å studere Yoga, jeg har akkurat gjennomført et Yin Yoga kurs hos Be Yoga Studio - jeg er på vei til å booke meg på 300 Yogaworks Utdanningen som begynner nå til høsten .. Jeg har gjennomført Grunn-medisin nå våren 2022 - og skal også studere for å bli mediyoga instruktør !! #alltidstudent #elskeryoga

93 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page