top of page

Kine Rygh om Yogaworks Yogalærerutdanning


I Yogaworks Yogalærerutdanningen med Jannice, har jeg lært hvordan å gjøre asanas/stillinger anatomisk riktig og trygt for min kropp og andres. Jeg har lært å lage sekvenser med Yogaworks metoden. Igjennom dette kan jeg ha en praksis der fokuset får gå mer innover og nyte her, nå og min egen praksis, enn å tenke på om det gjøres riktig. Ved å lese filisofien i Yoga, har jeg fått kunnskap om røttene til yoga, som er svært interessant lesestoff i seg selv med mange "Aha!" opplevelser om livet. Det er overraskende at så gamle tekster er like relevant i dag. I løpet av Yogaworks Utdanningen har jeg hatt mange fysiske og emosjonelle reaksjoner, jeg har blitt sterkere både på utsiden og innsiden. Kan vel til og med påstå at jeg har blitt et litt bedre menneske og medmenneske. Det har vært en fantastisk reise, tusen takk til Yogaworks, medelever og Jannice.

65 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page