top of page

Ingrid Elisabeth sin tilbakemelding på Yogaworks Yogalærer utdanning


Ingrid Elisabeth Hostad ble ferdig utdannet yogalærer i 2021. Hun jobber til vanlig som psykolog.

 

Hva betydde Yogaworks Utdanningen for deg Ingrid Elisabeth ?


Yogaworks utdanningen har vært med på å gi stor innsikt i meg selv, livet og yoga som livsfilosofi og som trening. Når jeg startet på utdanningen hadde jeg stort sett gjort yoga for å trene, bli mer bevegelig og som en alternativ treningsform til dans/aerobic og styrketrening. Gjennom utdanningen oppdaget jeg at det finnes en annen måte å tenke på, og fokusere på og å være tilstede i meg selv på.


Jeg oppdaget at yogafilosofien sier mye av det samme som deler av psykologisk teori og praksis, sagt på andre måter. Jeg oppdaget at prinsippene i yogaworks fikk meg til å bli nysgjerrig på egen måte å bevege og kontrollere kroppen min på.


Noe av det viktigste jeg lærte var at jeg ofte «tror at jeg gjør riktig», men egentlig så sjekket jeg ikke etter – og dermed egentlig ikke fulgte lærerens cues. I etterkant, har dette vært et viktig mantra for meg både når jeg gjør yoga, men også i annen type trening.


Jeg tok utdanningen med det formål å bli yogalærer, men utdanningen gav meg så mye mer enn det. Det ble skapt gode vennskap, viktige verdier, interessante meningsutvekslinger og emosjonelt viktige opplevelser som jeg kommer til å huske for resten av mitt liv.


Min prosess og utvikling via egen lesing av tekster, oppgaver, egen praksis, lekser, eksamner og gruppearbeid, var helt essensielt for å lære noe nytt og kjenne mestring underveis.


Jannice er en veldig dyktig lærer som vet å se hele deg, genuint opptatt av at du skal mestre og gå de riktige trinnene for å oppnå mestring og opptatt av at hele gruppen skal ha det bra underveis. Hun er svært kunnskapsfull og hun deler av egenerfaring som er interessant og lærerikt. Jeg er kjempeglad for at jeg tok sjansen og meldte meg på. Jeg har ikke angret et eneste sekund!

 

Tusen takk

Ingrid Elisabeth Hostad

43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page