top of page

Fordype deg mer i Yoga med en Yogalærerutdanning??
14. Mai er det infomøte til den verdenskjente YogaWorks-metoden Bli med Søndag 14.Mai 2023 klokken 14.00 til 16.00

Vi starter med en gratis yogaklasse som undervises i Yogaworks metoden, etterfulgt av informasjonsmøte ledet av Yogalæreren. Book deg på her for å være med på Infomøte :


YogaWorks-metoden ble utviklet i 1987 av Chuck Miller og avdøde Maty Ezraty. Denne utdanningen har blitt og er kreditert av Yoga-miljøet for å legge grunnlaget for Yoga. Utdanningen er høyt respektert av yogalærere som f.eks Shiva Rea, Seane Corn, Annie Carpenter, Alexandria Crow, Saul David Raye, Max Strom, Bryon Kest, Erich Schiffman og Kathryn Budig da alle har tatt sin utdanning med YogaWorks.

Den dynamiske, og bevisste praktiseringen av asana er hjørnesteinen i YogaWorks metoden. Det er en blanding av Ashtanga, Iyengar og læren til Desikachar, kombinert med en unik tilnærming til sekvensering som er spesielt designet for å møte behovene til den gjennomsnittlige yogastudenten.

STUDENTER SOM FULLFØRER 200 TIMERS YOGAWORKS YOGALÆRERUTDANNING VIL :

 • Fordype seg i sin egen praksis og få en tydelig forståelse av yoga asana

 • Lære hvordan vi strukturerer og skaper en intelligent og trygg, vinyasa klasse.

 • Få forståelse til yogafilosofi og hvordan du kan leve yoga både på og utenfor matten

 • Bygg relasjon med svært erfaren yogalærer

 • Bygge selvtilliten og verktøyene til å begynne å undervise i yoga

 • Vær kvalifisert til å registrere deg hos Yoga Alliance på 200-timers nivå

 • Ha en livsendrende opplevelse bygget på en støtte fra ditt nye yoga samfunn, autentiske relasjoner og personlig transformasjon

​Dette grunnleggende (200-timers) utdanningsprogrammet er for seriøse studenter og aspirerende Yogalærere. Utdanningen er anerkjent av Yoga Alliance og omfatter tre studieområder: Teorien og praksisen for yoga, Yogafilosofien og Kunsten å undervise.

YOGAENS TEORI OG PRAKSIS

Læreplanen vil inkludere en omfattende studie av fundamentet, teknikkene og mekanikken til de mest grunnleggende yogastillingene. Det er stor vekt på å utdype hver enkelt av studentenes personlige praksis og anerkjenne og ære den -som kilden for inspirasjon og kreativ undervisning.

NOEN AV EMNENE INKLUDERER:

 • Intensiv asana-studie

 • Funksjonell anatomi og fysiologi, subtil kroppsanatomi

 • Introduksjon til flere meditasjons-teknikker

 • Prinsipper og praksis for pranayama

 • Introduksjon til den subtile kroppen-/chakrasystem

YOGAFILOSOFI

For over 2000 år siden beskrev den vise mannen, Patanjali, prosessen med yoga og veien mot fred og høyere bevissthet i boken, "The Yoga Sutras." Våre spennende og interaktive diskusjoner lar oss se og tolke hvordan vi kan bruke Sutraene i vårt liv i dag, både i forhold med andre og med oss selv. Vår tid sammen over 9 helger gjør at vi kan dykke inn i filosofien og utvikle oss over tid. Denne prosessen vil transformere ikke bare din asana-praksis, men også din livspraksis, og vil kunne gi verktøy for hvordan du virkelig kan engasjere deg i verden både som en utrolig lærer og som menneske. Autentiske relasjoner dyrker dypere forbindelser.

KUNSTEN I DET Å UNDERVISE YOGA

Kunsten i det å undervise yoga, krever i seg selv følsomhet, medfølelse og en god del praksis. En lærer må kunne oppmuntre og inspirere, og være følsom for både enkeltpersoners og gruppens behov. I løpet av dette kurset inkluderer vi de praktiske og subtile aspektene som er involvert i det å undervise:

 • Hvordan undervise bevisst og effektivt

 • Stemmebruk, språk og signaler, kroppsspråk

 • Kunsten og vitenskapen om sekvensering

 • Formål og bruk av diverse utstyr / props (blokker, tepper osv): når, hvor og hvorfor det er hensiktsmessig å bruke utstyr (eller ikke)

 • Hands on assist og verdien av ulike typer berøringer og når er det hensiktsmessig eller ikke hensiktsmessig å berøre

 • Øve på det å undervise og få konstruktive tilbakemeldinger- så du kan forlate med selvtillit og ferdigheter til å undervise

Etter gjennomført Utdanning, vil studentene motta en diplom og et fullført-brev som kan brukes til å registrere seg hos Yoga Alliance på RYT-200-nivå og dele med potensielle arbeidsgivere. Gjennomføring av dette programmet kvalifiserer også studentene for opptak til YogaWorks’ 300 Hour Yoga Teacher Training Professional Program og åpner døren til karrieremuligheter ved YogaWorks og YogaWorks’ verdensomspennende nettverk av partnerstudioer. Utdannings helger og tidspunkter

Samlingshelger

Lørdag & Søndag | 08:30- 17:30

1. Samlingshelg

12. August 2023

13. August 2023

2. Samlingshelg

19. August 2023

20. August 2023

3. Samlingshelg

26. August 2023

27. August 2023

4. Samlingshelg

09. September 2023

10. September 2023

5. Samlingshelg

14. Oktober 2023

15. Oktober 2023

06. Samlingshelg

21. Oktober 2023

22. Oktober 2023

07. Samlingshelg

04. November 2023

05. November 2023

08. Samlingshelg

18. November 2023

19. November 2023

09. Samlingshelg

02. Desember 2023

03. Desember 2023 Be Yoga Studio Solheimsveien 28 1473 Lørenskog Norway www.beyoga.no

Be Yoga Studio ligger 20 min fra Oslo Bussterminal - Sone 1 med Buss Visperud / 5 minutter å gå til studio fra Bussholdeplass Kjører du bil, er det gratis stor parkeringsplass rundt hele bygget vi holder til

15 min fra Oslo Sentrum /

30 min Gardermoen

Les mer og book deg på her https://www.beyoga.no/weekendformat200hours

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page