top of page

Catarina Ruud om Yogaworks Yogalærerutdanningen

Oppdatert: 6. apr. 2022


Yogaworks TT 200 t er en god og helhetlig utdanning som gir et fantastisk fundament videre, både i egen praksis og som lærer. Det er en grundig gjennomgang av anatomi, asanas, sekvensering og filosofi. Utdanningen er krevende mtp lekser og eksamener men for meg sier det også noe om kvaliteten på utdanningen og læringsutbyttet videre.

Innsatsen jeg har lagt i og mellom samlinger, samt eksamensgjennomføringen gjør at jeg virkelig har lært i dybden – dette er noe jeg har med meg resten av livet.


Jeg blir veldig motivert av folk som brenner for faget sitt og er engasjerte i det de gjør. Jannice er definitivt det og har vært en stor inspirasjonskilde gjennom utdanningen.

I utgangspunktet tok jeg TT for å fordype meg i egen praksis og jeg er nå mye mer bevist på det anatomiske når jeg utfører asanas ift skadeforebygging. Jeg klarer i større grad og integrere den filosofiske delen i både praksisen og livet ellers.


Jeg har fått en liten Yogalærerjobb og det jeg har lært om oppbygging og sekvensering er virkelig gull verdt å ha med seg i planlegging og gjennomføring av timer.


Anbefaler virkelig utdanningen!

Catarina *

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page