top of page

Be Yoga Kundalini lærer Anne-Kristine BohinenVi ønsker velkommen til ny lærer Hva heter du : Hei. Jeg heter Anne-Kristine Bohinen og er sertifisert kundaliniyogalærer. Jeg har praktisert yoga i mange år, litt til og fra. Yoga betyr for meg forening av kropp, sinn og sjel. Yoga er en eldgammel vitenskap om hvordan man steller, og vedlikeholder kroppen og sjelen sin. Yoga er ikke bare trening for kroppen, men en øvelse som har bragt meg nærmere min egen identitet og naturen. Den bringer harmoni og livsglede. Yoga er ingen religion, men et redskap til å finne mer balanse, ro og harmoni med seg selv og alt som lever. Etter å ha startet med kundaliniyoga er denne formen blitt en integrert del av meg. Dette vil jeg dele med deg. Alle er velkommen og vi kappes ikke om hvem som er best. Klarer du ikke å utføre en øvelse kan du tenke på øvelsen og visualisere. Jeg gleder meg til å dele denne reisen med deg, om ikke annet at vi slår følge et lite stykke på veien.

Sat Nam !

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page