top of page

Ashtanga YogaLærer Dave MarshallHva Heter du : Jeg heter Dave Marshall.. Hvilken type Yoga underviser du ? Jeg er Ashtanga Vinyasa yoga lærer. Jeg har praktisert mange former for yoga de siste 5 årene men liker mer Yang yoga framfor Yin. Hvorfor begynte du med Yoga ? Grunnen at jeg begynte med yoga er at jeg har slitt med hofte- og ryggproblemer i mange år pga jobben min. Jeg har jobbet som anleggsgartner i 20 år, både i England og her i Norge, og har bodd i Norge de siste 14år.

Hva er grunnen til at du ønsket å ta en Teacher Training ?

Grunnen at jeg ble med på Yoga Teacher Training var at jeg hadde lyst å lære mer om yoga, både historie, teori/ filosofi og den fysiske delen.

Jeg er spesielt opptatt av skadeforebygging, og helsefordeler ved fysisk aktivitet. Jeg liker å være grundig og presis i alt jeg gjør, og håper jeg kan motivere andre med måten jeg praktiserer yoga på.

Hva gjør du ellers, når du ikke underviser Yoga?

Til daglig driver jeg mitt eget anleggsgartner-firma. Jeg bor sammen med min norske kjæreste, og våre to sønner på 11 og 13 år. I tillegg til yoga er jeg glad i klatring, noe jeg har holdt på med i mange år.

83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page