• Jannice Strand

Sonja Strand


Jeg har vært interessert i alternativ medisin fra jeg var ganske ung. Alt fra kjerring råd til krystaller-/naturstener, meditasjon og kurs vedrørende dette. Det brakte meg videre til SHY – Spiritual Human Yoga International v/ Dr. Prof. Master Dang (Australia). Videre HUESA – Academy of Universal Energy m/Dr. Prof Thu Nyuy

2001 – Videre flyt - mitt indre ga beskjed til å starte med Hathayoga og meditasjon i Fredensborgveien Oslo (herunder en utrolig atmosfære i dette studioet v/ et Guru ektepar)

Yogapraksisen har endret mye i mitt indre. Visdom og mer innsikt har kommet med årene - som igjen viser meg tydelig forskjell på det om er viktig og uviktig her i livet. Jeg innhenter meg mye raskere i negative situasjoner og får tilbake den positive gnisten igjen.

Tro, Håp og Kjærlighet er min Yoga-livsstil, sammen med egenpraksis i yoga/meditasjon om morgenen sammen med et smil at jeg lever.

Jeg tror at det som gjør meg til en god yogalærer er at jeg er ydmyk, ønsker å hjelpe mennesker til bedre helsen. Ta i mot alle som finner veien til yogastudio med åpne armer. Praktisere som jeg snakker . Jeg tror det gudommelige er inni oss alle og jeg tror mange blir ført til yogastudio pga deres indre veiviser.

Jeg har, fra jeg var liten, følt at det var noe høyere å stole på. I dag er jeg fullt klar over at det er en stor gave jeg har fått.

Egentlig har jeg mange minneverdige «yoga»øyeblikk. Møtet med Universielle kraften, som ble starten på min videre reise i mitt indre/Selve. Ikke minst å starte opp som yogalærer hos Be yoga.

Som motivasjon til Yoga: Yoga finner du veien til selv, når du er klar for det.

Praktisert siden 2000

2000-2017 SHY – Spirual Human Yoga –Level 21 - v/ prof. Dr.Master Dang (Først den spirituelle veien og i senere år m/yoga praksis) og nytt navn og videregåene HUESA –The Academy of Universal Energy v/Prof Dr. Therese Thu Nguy – level 6

1 Semester v/ Oslo Lyengarskole

2014 – 40 timer Hjertehealing kurs – Unity/Oslo

2015 – Medisinsk Qigong – Nivå 1 (BIUN - den helsebevarende metoten(Grand Master Fan Xiulan)

2017 – 200 timer RYT Sertifisert Teacher Trainin v/Yin & Yang Akademiet –Ina Løvdahl

2017 – 20 timer Yin & Yang Workshop med Sarah Powers

2018 – 15 timer Insight yoga - Yin Workshop med Sara Powers

2017- 6 timer Terapi Yoga Workshop – Dr. Kausthub Desikachar

2018- 24 timer Chakra Workshop – Dr. Kausthub Desikachar

2018 – Workshop - helg – fordypning Anatomi v/Fysioterapaut Torill Jensen

2018 – Reikikurs Nivå 1 – v/Reikimaster Mersedeh

2018 – Holistisk yoga – 5 elementer - 50 timer TT – påbygging – Oslo Yoga v/Anneli Mjøen

2018 – Mediyoga – kidz – 20 timer TT

2018 – Qigong – 4 Håndflater 20 timer – påbygging Workshop v/Ina Løvdal


193 visninger

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Åpnet Oktober 2015