top of page

Infra Rød Varme


"ååååh det er så deilig"

"kan vi bare bli her"

"hvor får vi kjøpt disse ovnene, jeg vil ha med de hjemme"

Dette er noen av tilbakemeldingene vi får når våre medlemmer er med på timene med Infra Rød Varme - Du må bare komme å oppleve!! Infrarød varme er en helt unik teknologi som er naturlig og effektiv på samme tid. Infrarød varme kommer bl.a. fra bål eller fra solen, men må ikke forveksles med de farlige UV strålene. Infrarød varme trenger dypt inn i kroppen og i stedet for å varme opp luften rundt kroppen først, går varmestrålene direkte inn i kroppen. Solen er et godt eksempel, da man ofte blir kaldere straks solen går vekk bak en sky, selv om lufttemperaturen er den samme. Varmen fra våre infrarøde ovner går dypt inn i kroppen, faktisk 5 ganger dypere enn tradisjonelle ovner. Infrarød varmeterapi ble utviklet i Japan så tidlig som 1965 og ble stort sett brukt i medisinsk behandling. Etter at patentet utløp, ble teknologien frigitt og har i de senere år blitt brukt i mange ulike terapiformer, inkludert f.eks badstue og kuvøser for nyfødte barn.Helsefordelene ved infrarød badstue er mange. I tillegg til at det er superdeilig å få denne varmen så er det helsefordeler - blant annet økt sirkulasjon, sterk avgiftning, smertelindring, styrking av immunsystemet, økt forbrenning, penere og friskere hud mm. Infrarøde varmestråler varmer opp kroppen først i motsetning til andre tradisjonelle ovner som varmer opp luften rundt.

For deg som er liker å høre om treningseffekt ...Tilbakemeldinger fra de som har praktisert Yoga med Infrarøde ovner, sier det er svært effektivt når man ønsker å slanke seg. Fordi kroppen jobber hardt for å holde basaltemperaturen nede ved at hjertet pumper raskere og pulsen øker. Pulsen kan stige til over 120 slag per minutt som er en såkalt fettforbrenningspuls. Derav vil metabolismen automatisk øke. Det kreves et visst antall kalorier å produsere et gram svette, så kaloriforbrenningen vil øke i takt med hvor mye man svetter. Ifølge Guyton’s Textbook of Medical Physiology, kreves det 0,586 kalorier å produsere ett gram med svette. Dvs at hvis man svetter omkring 500 gram svette, vil man kunne forbrenne ca 300 kalorier. For bevegelseshemmede eller de som ikke kan trene er Yin Bliss klassene med infrarød varme svært fordelaktig. Hjertet pumper dobbelt så mye blod (10-12 liter mot normalt 5-6 liter), man får en høyere puls og sirkulasjonen øker som ellers er vanskelig å oppnå uten bevegelse.En studie der overvektige var i rom med Infrarød varme viste signifikant reduksjon i vekt og kroppsfett etter 2 ukers bruk. En annen studie viser effekt av sauna på BMI (Body Mass index).

Såååå det er bare å komme...

Gled deg...


66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page