top of page

Yogalærer Tuva Selmer Olsen


Tuva Selmer-Olsen er en dedikert og herlig Yogini som holder Yogaworks baserte Be yoga-timer, med fokus på flyt og plassering. Tuva er full av energi, styrke og lekenhet og timene hennes bærer preg av det. Hun er opptatt av å se hver enkelt og legge tilrette for mestring og utfordring for alle. Tuva har gradvis praktisert mer og mer yoga siden hun ble introdusert for yoga på Lillestrøm VGS i 2006. Hun startet å undevise i 2014 sammen med Katarina Skår Lisa på Novus, deretter Anyu klinikken, Moma yoga og nå for Be Yoga Studio. Tuva underviser Be yoga Flow morgentimene og Aerial yoga. * Sertifisert 200 RYT Yogaworks Teacher Training med Anne van Valkenburg 2017.

* Aerial yoga Teacher Training med Milla Floryd 2017.

* AcroYoga Lunar with Erica Montes 2016

* Aerial yoga Teacher Training med Sunniva Hoff og Heidi Nilsen 2016.

* Peridance Capezio Center New York, 3 months International Open Program, med yoga og pilates 2015.

* Bachelor Utdannet utøvende danser og dansepedagog (4 år) Universitetet i Stavanger (2009- 2013). Utveksling Fontys Kunsthøgskole Tilburg, Nederland (høst 2012).

466 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page