top of page

Yogalærer Runhild Giving


Yoga gir meg påfyll og balanse i livet. Yoga gir meg stadig nye innsikter til å finne min vei, og verktøy til å mestre små og store utfordringer. I mine timer ønsker jeg å skape rom for å bli litt bedre kjent med seg selv; et sted å utfordre seg på de arenaer en selv ønsker eller trenger. Noen dager trenger en ro, andre dager styrke og fleksibilitet. **Under utdanning i Viniyoga Yoga Therapy ved Krishnamacharya Healing & Yoga Foundation *200TT, Yogaworks med Anne Van Valkenburg *Yin Yoga (ISHTA yin yoga, 85 timer nivå 1, 2 & 3) med Ulrica Norberg *MediYoga Kidz med Anne Siri Langelandsvik *KiDo Kids Yoga (25t) med Heather Kamala Wong-Xoquic/HiYoga *Yoga In Action (20t) med Siw Aduvill/HiYoga *Chakra Yoga Immersion (25t) med Ulrica Norberg og Katrina Repka *Mantrakurs 1 og 2, Stillpointakademiet *Praktisert yoga siden 2004


402 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page