top of page

Yogalærer Olivia Sandbraaten


T. Olivia Sandbraaten fikk sitt første møte med yoga i 1996 som 16 åring. Motivasjonen for å starte med yoga handlet om å finne en metode for stressmestring, samt å være i et samhold med andre søkende mennesker. Olivia har hatt daglig Ashtanga Yoga praksis blant annet på Puro Yoga i Oslo hvor hun har hatt gleden av å være elev under dyktige lærere som Alexander Medin, Pernille Bønkan, Basia Lipska Larsen og Kajsa Finnstöm. Andre lærere som har bidratt er Maty Ezraty, Rolf og Marci Naujokat, og Petri Räisänen. I de senere år har Olivia tilført kundalini yoga praksis som et supplement til Ashtanga yogaen. Kundalini yoga med sine dynamiske yogaposisjoner, mantrameditasjoner, chanting og sang, har gitt en følelse av å komme "hjem". Olivia har studert kundalini yoga med eminente Shiv Sharan Singh som sin hovedlærer. Andre lærere som har bidratt er Sailila Gyanjot og AnandRaj fra Kundalini Yoga Skolen, samt Hari Krishan Singh og Amrit Singh. Det meditative og healende aspektet ved yoga er en stor del av hennes timer. Utdanning: Sykepleier RYT-sertifisert YogaWorks 500 timer KRI-sertifisert Kundalini Yoga level 1 (290 timer) KRI-sertifisert Kundalini Yoga level 2 (5 x 100 timer)


419 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page