top of page

Yogalærer Katarina Skår Lisa


"jeg føler jeg har blitt født på nytt" .... "for første gang har har jeg oppdaget kroppen min" .... dette er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra studenter som har vært hos Katarina <3

Katarina Skår Lisa jobber som utøvende danser, koreograf og pedagog innenfor dans- yoga og bevegelse. Hun er utdannet danser- og dansepedagog fra Universitetet i Stavanger (2006-2010) og har senere tatt studier i improvisasjon og tredimensjonal kunst. Hun studerer nå mastergrad i koreografi ved Kunsthøyskolen i Oslo.

I 2014 startet hun KATU YOGA i Lørenskog, et samarbeid med Tuva Selmer-Olsen som et lavterskels yogatilbud i kommunen og i 2015 fullførte hun en teacher training i restorative and healing yoga ved Ateeka Yoga Somatics. En metode og retning innen yoga som hun fortsetter å utforske per idag. Katarina har undervisningserfaring i dans og yoga siden 2010, hvor hun baserer seg på en poetisk og restorativ tilnærming til bevegelse, meditasjon og bevisst tilstedeværelse. Velkommen til en reise i din egen kropp!!


287 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page