top of page

Yogalærer Kari H. Katsimpas


Kari leverer sine klasser med omsorg og oppriktighet som kommer fra hennes mange års erfaring, ekte entusiasme og kjærlighet til yoga praksis. Karis undervisning stil, blir beskrevet som lærerikt og morsomt, utfordrende men med oppnåelige mål. * Yogaworks USA Certified Teacher Trainer * Exclusive Yogaworks TT Rep. in the Nordics * Yin Yoga Certified * Vini Yoga Certified (American Vini Yoga Institute) Kari har praktisert yoga i over 25 år og har sin Yoga Teacher Training Certificate fra YogaWorks i Los Angeles, en av de fremste yoga institusjonene i USA. Hun har også gjennomført eksklusiv 500 timers lærerutdanning innenfor Yogaworks programmet og er den første Yogaworks sertifiserte Teacher Trainer i Skandinavia og en av to i Europa. Hun er også sertifisert Yin Yoga instruktør. I tillegg er hun er også i ferd med å gjøre ferdig 500 timer teacher training i ViniYoga, en terapeutisk tilnærming til en pust-sentrert personlig yogapraksis, hvor yoga praksisen er tilegnet den enkeltes evner og behov. Kari underviser klasser i og rundt Oslo, og i tillegg er hun lærer på Yogaworks lærerutdanningen i Norge.

208 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page