• Jannice Strand

Yogalærer Jannice Strand

Oppdatert: 18. mar. 2021


Jannice Strand er daglig leder & eier av Be Yoga Studio -

Hun er Yogalærer og ser seg selv som en evig Yogastudent.. Jannice er sertifisert Yogaworks™ lærer (500 E-RYT) & Teacher Trainer for Yogaworks Det vil si at hun underviser Yogalærer-utdanninger og er Mentor i et Mentorship program.

Yoga CV:

*400 timer i et 6 mnd Meditation Teacher Training Program - DEN Meditation LA *700 timer Krishnamacharya Healing & Yoga Foundation i India ( Ayurveda & ViniYoga) *700 timer Assistert Yogaworks Teacher Training

(Anne Van Valkenburg, Jenny Aurthur & Kari Katsimpas)

*100 timer Tantra Teacher Training med Jeanne Heilman -Experiential Anatomy med

Judith Hanson Lasater, Ph.D., P.T.

Mary Richards, MS, C-IAYT

Lizzie Lasater, MArch, RYT

*Yin Yoga TT with Bernie Clark *AcroYoga Solar and Lunar with Erica Montes *1 års Fordypningskurs Iyengar,ved Oslo Iyengar skole *Pranayama workshop med Shri O. P. Tiwari/ Shri Sudhir Tiwari (Kaivalyadham Yoga Intstitute, India) i forbindelse Yogaworks *1 ukes Tibetansk Buddhism lære med Dolpo Tulku Rinpoche *Er under utdanning i Yoga Medicine 500-timer RYT med Tiffany Cruikshank

*Til sammen 4 uker fordypning WS med Maty Ezraty *Fordypningsstudier/ Teacher Intensives med Yogeswari, (Jivamukti Yoga-method) *Ashtanga Yogalærer Utdanning med Sonu Navdeep Kumar *Meditasjon lære med Karma Tashi Ling buddhistsamfunn (KTLBS), som tilhører Karma Kagyu-tradisjonen av Tibetansk Buddhisme "Pratipaksha bhavana"


1 054 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle