• Jannice Strand

Yogalærer Jannice Strand


Jannice Strand er daglig leder & eier av Be Yoga Studio - i tillegg til Yogalærer og Yogastudent.. Jannice er sertifisert Yogaworks™ lærer (500 E-RYT) & Teacher Trainer for Yogaworks

*Hun er er snart ferdig i sin 3 årig utdanning i Yoga Therapy ved Krishnamacharya Healing & Yoga Foundation i India. *Yogaworks Sertifisert og Holder Yogaworks Teacher Training *Assistert over 600 timer Yogaworks Teacher Training

*Chakra Teacher Training (25 hh) med Jeanne Heilman *AcroYoga Solar and Lunar with Erica Montes *Advanced Teacher WS med Dr. Kausthub Decikashar (TKV Desikachar son) *1 års Fordypningskurs Iyengar,ved Oslo Iyengar skole *Pranayama workshop med Shri O. P. Tiwari/ Shri Sudhir Tiwari (Kaivalyadham Yoga Intstitute, India) i forbindelse Yogaworks *1 ukes Tibetansk Buddhism lære med Dolpo Tulku Rinpoche *Er under utdanning i Yoga Medicine 500-timer RYT med Tiffany Cruikshank

*Flere fordypnings WS med Maty Ezraty *Fordypningsstudier/ Teacher Intensives med Yogeswari, (Jivamukti Yoga-method) *Ashtanga fordypning med Sonu Navdeep Kumar (I follow your Teacher Lære) *Meditasjon lære med Karma Tashi Ling buddhistsamfunn (KTLBS), som tilhører Karma Kagyu-tradisjonen av tibetansk buddhismee *Praktisert Yoga siden 2001 "Pratipaksha bhavana - Yoga har lært meg å møte alt med et smil, absolutt alt med et smil"


848 visninger0 kommentarer

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Åpnet Oktober 2015