top of page

Jentekveld i Lørenskog Hus !!!!


Vi gleder oss igjen !!! 9. November 2017 vil det være Jentekveld i Lørenskog Hus ...

Her vil Be Yoga være med - og har med seg maaaaange gode tilbud til dere <3

Her er hva Lørenskog Hus skriver

Denne kvelden er dedikert til alle jenter i alle aldre som er stolte over å være akkurat den de er! Vi åpner baren kl. 19.00, og da blir det musikk, bobler og shopping med unike tilbud fra mange utstillere. Husk å komme tidlig for de beste tilbudene! Kl. 20.30 starter vi moroa i Storstua med selveste Trine Lise Olsen som konferansier. Vi får morsomt og inspirerende foredrag av kjendisbloggeren "Antisupermamma"-Kristine Storli Henningsen. Og ingen ringere enn Norah Benatia står for kveldens musikk! NB! Showet varer til ca. 23.00.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page