top of page

Gode grunner til å dra på YOGAFESTIVAL


Vi skal på festival igjen .... blir du med??? Ikke helt overbevist ... les gode grunner her :)

1. Gi din Yogapraksis et lite dytt for å komme igang igjen!!

Har du ikke praktisert på en stund? Du er ikke alene. Vi får alle noen funks, og noen ganger kan det føles umulig å komme seg tilbake til sin yoga praksis. Da er en yoga festival det perfekte svaret. Du vil bli omgitt av folk som er dedikert til yoga og alle er glade for å komme på matten sin. Det sies, at et drastisk skifte i atferd kan være nøkkelen til å ødelegge dårlige vaner, og yoga er vanedannende, så noen dager med masse yoga på en yoga festival vi garantert booste deg igang igjen!!

2. Oppdag nye lærere og få ny inspirasjon Yoga festivaler tiltrekker seg ofte noen av de mest anerkjente yoga lærerne i Norge og i Verden.

Praktisere med lærere i verdensklasse og høre deres filosofier, du blir nødt til å gå fra festivalen med inspirasjon og ideer. De fleste av oss blir vant til å gå til de samme yogaklassene hver uke. Yoga festivaler tvinger oss (på en positiv måte ) til å utforske forskjellige måter å praktisere og tenke på.

3. Møt din tribe og finn din stamme Egenpraksis er givende, men yoga festivaler gir også muligheten til å finne stammen din. Du har allerede din familie. Du har dine venner. Men det er en annen slags gjeng med mennesker du møter på en yoga festival. Noen vil kanskje kalle det - deres "åndelige familie" eller "stamme". .... Du vet .... - Det er de menneskene du kjenner allerede etter noen få minutter, og føler en intens og umiddelbar intimitet med. De vil kunne hjelpe deg med å vokse og støtte deg på måter du aldri visste at du trengte å bli støttet. Og de vil vente på deg - på alle yoga festivaler rundt om i verden.

4. Ta deg tid til å slappe av og nyt tid og sted De fleste av oss lever med konstant stress. Vi er overarbeidet og utmattet. Å gå på en yoga festival er en perfekt måte å ta en kort ferie med stor innvirkning på helsen din. Igjen og igjen har forskere vist at yoga er bra for hjernen din, og gi deg selv noen dager til å fokusere på ingenting annet enn deg selv og ditt eget velvære <3

5. Fantastiske ting skjer utenfor din komfortsone Det kan være at du ikke praktiserer yoga hver dag - og stadig tenker på chakraer og yamas. Være sammen med hundrevis av fremmede yogis og i et nytt miljø - det ingen tvil om at en yoga festival kan være litt utenfor din komfortsone. Men det er det som er PERFEKT! Utenfor komfortssonen vokser du, du lærer og du skyver på grensene dine.

Er du overbevist ...?? Eller var du allerede klar ???

BLI MED OSS PÅ MOVEMENT ARTS FESTIVAL 04-06.08 2017 Følg linken under og legg inn koden "beyoga" ...så får du rabatt!!!

Hvorfor vil du gå på yoga festivaler? Hva er dine beste yoga festivalopplevelser? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.


57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page