top of page

Chakra Yoga Kurs (for lærere og studenter av yoga)


Velkommen til Chakra Kurs Tantra to Set the Chakras Free Hvis du er Yoga lærer, vil du få dette kurset registrert i Yoga Alliance - om du blir med hele helgen. Vi bli guidet gjennom visualisering, mantra og pusteteknikker som bidrar til fri energi rundt chakraene for å tillate bevegelsen av Kundalini. Workshopen avsluttes tilslutt med en Pranayama praksis og en tantrisk meditasjon som åpner Kundalini kanaler for en åndelig oppvåkning. Studentene vil forlate denne workshopen med mer bevissthet og mer frihet i disse energi sentrene og de vil få verktøy til å fortsette med praksisen på egen hånd. En handout om chakraene er inkludert i kurset. Fredag 19.Mai 2017:

17:30 - 20:30 (3 timer)

Introduksjon til den subtile kroppen Dette vil være en herlig og interaktiv forelesning som forklarer hvordan chakraene passer inn i det store bildet, ++vi vil gå igjennom alle de andre brikkene vi skal bruke i helgen. Session vil ende med Kirtan og Meditasjon. Lørdag 20. Mai 2017:

09:00 til 12:00 (3 timer)

Part One: chakraene 1-3 Denne klassen vil vi starte med en flytende praksis og deretter jobbe med ben og hofter (chakraene 1 & 2), vi beveger oss inn i tredje Chakra med mage og vendinger for å vri ut mørket i oss. Det sies at de fleste av våre sykdommer har sin opprinnelse i de lavere chakraene, så vi jobber her så vi vil få massevis av lys og energi. En times lunsjpause 13:00 - 16:00 (3 timer) Subtle Chakra Work

Denne klassen vil starte med et lite foredrag -som forklarer noe av det arbeidet vi gjorde tidligere i dag, og deretter nyte noen restorative positurer for hofter og core til å forberede for en bestemt Pranayama praksis rettet mot de lavere chakraene.

Vi vil ende i en meditasjon på magen regionen, noe som gir en rolig lysstyrke til solar plexus regionen. Søndag 21. Mai:

10:00 til 13:00 (3 timer)

Part Two: chakraene 4-6 Denne klassen vil fortsette der vi slapp dagen før, i kjerneområdet der vi vil nå begynne å jobbe med de små musklene i ryggen og diafragma. Vi flytter oss inn i en flytende praksis igjen - som vil vi oss plass i kroppen til trygge backbends og utforske noen inversjoner som retter oss mot 5. Chakra. Når vi roer ned og flytter oss inn i Savasana, vil vi benytte oss av den 6. Chakra energi. En times lunsjpause

14:00 - 16:00 (2 timer)

I denne klassen skal vi nyte restoratives og deretter praktisere en lengre Pranayama økt for å forberede oss på en Chakra meditasjon til slutt. DATO: 19 til 21 mai 2017 Pris: Full 3 dager - 2500 kroner Early Bird før den 19 februar / 3000 kroner etter Lørdag kun: 1800 kr Early Bird / 2200NOK etter Søndag kun: 1800 kr Early Bird / 2200, - etter (14 timer registrert ved Yoga Alliance) Sted for kurs: be yoga ULLERN Silurveien 2 Oslo (Samme inngang som Ullern Trening) +++ Kontakt og info: post@beyoga.no +++ Avbestillingsregler: Avbestillinger 14 eller flere dager før start av arrangementet vil bli gitt refusjon, med et administrasjonsgebyr på 550 kroner. Ingen refusjon, ingen overføringer, og ingen studiepoeng for avbestilling etter 14 dager workshop startdato. Ingen refusjon eller kreditt om du ikke har mulighet til å delta, hele eller halve kurset. Les mer om lærere Jeanne Heileman her www.jeanneheileman.com

118 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page