top of page

Nybegynner Ashtanga Kurs - be yoga LØRENSKOG


Asthanga Yoga ..... Veldig mange blir dratt inn i denne fysiske og meditative praksisen. Vi har Ashtanga på timeplanen vår, men for delta på disse klassene bør du ha fullført et Ashtanga nybegynner kurs.. Her er det lurt å melde seg på så fort som mulig - dette kurset blir fort fullt. Ashtanga yoga er en kraftfull og styrkende yogaform med sammensatte øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge (serie). Musklene blir aktivert på en naturlig måte og pust blir brukt som et viktig redskap gjennom øvelsene. Kurset blir tilrettelagt gruppen og alle vil få individuelle korrigeringer. Klokken 16:15 - 17:45 Datoer: (5 torsdager) Torsdag 04. Mai Torsdag 11. Mai Torsdag 18. Mai Torsdag 01. Juni Torsdag 06. Juni Sted: be yoga LØRENSKOG Buddha Shala Pris Medlem: 1200,- Ikke Medlem: 1350- Lærer: Oli Via


217 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page