top of page

Drømmer kan bli til virkelighet


Drømmer kan virkelig bli til virkelighet

Tenk at du kan manifistere alt du vil - vi er faktisk kraftige manifisteringsmaskiner, men siden vi har 50 til 70 tusen ubevisste tanker per dag, hvorav ca 80% er negative er vi ikke alltid så gode på manifistere... "Loven om tiltrekning" er ikke som å vifte med en tryllestav!!! Hjernen vår velger å skanne og lagre negative erfaringer, så vi må bevisst, oooog gjøre det til en vane - å bygge opp den positive mentale muskelen. Vi har alle lag på lag av historier, begrensende tanker, frykt og blokkeringer som kan ha blitt en stor del av deg og det kan ikke endres over natten bare ved å tenke positive tanker. For å bli en mester i å manifestere i "loven om tiltrekning", må vi forandre de mønstrene som er lagret i vår ubevissthet og erstatte dem med positive- Med andre ord, vi må reversere i hjernen. Det høres kanskje komplisert ut, men det er ikke det!!! Ved å legge inn daglige positive tanker HVER DAG, vil du skifte og øke den energiske vibrasjonen, slik at du kan manifistere fra et sted med ro, du vil gjøre positive handlinger som vil gi positive resultater. Hvis du kommer inn i vanen med å dyrke positive og sterke tanker inn i tankene dine, vil du være klar til å produsere gode erfaringer og resultater! Første tips fra oss ... (vi kommer gjerne med flere om dere ønsker??) Start med å gi oppmerksomhet til hva du fokuserer på :) Tenker du mest på hva som går bra eller hva som går galt? Når du jobber med å manifestere drømmer, vil hindringer og utfordringer i tankene oppstå, men når du fokuserer på det som er bra og riktig - blir du helt rå på å løse problemene som oppstår tankene, noe som vil bygge opp selvtllitten din og raskt øke din energiske vibrasjon. Du vil bevege deg raskere igjennom hindringer. Vi gleder oss til å høre om din store drøm, skriv gjerne til oss - SI DRØMMEN DIN HØYT <3 La den komme til live :D be awsome - be you - be yoga

438 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page