​Trivsels- og Sikkerhetsregler

1. Vær så snill å alltid trene i rent treningstøy. Vær nøye med renslighet og kroppshygiene. Det gjør det mye hyggeligere for de som praktiserer rundt deg.

2. Vi ber om at du er snill og tar hensyn til allergikere, hvilket innebærer moderat bruk av parfyme og lignende. Medlemmet skal ikke opptre uhøflig eller forstyrrende for andre personer som er hos Be Yoga.

3. Husk å ta på deg klær som sitter litt inntil kroppen, dette er for at ikke klærne skal skli oppover når du bøyer/strekker deg i forskjellige retninger.

4. Hvis du låner yogamatte av oss, vær snill å vaske/tørke av matten din etter bruk. Både av hygieniske årsaker og fordi det er mye hyggeligere for den neste som skal bruke samme matte.

5. Medlemmet skal ikke opptre uhøflig eller forstyrrende for andre personer som er hos Be Yoga.

6. Vi ber om at du ikke går med sko på det fine gulvet vårt. Utesko skal plasseres på henviste plasser ute i gangen, før du går inn.

7. Det er lett å få en favorittplass i yogastudio, men vis hensyn til andre medlemmer, vær fleksibel med hvor du plasserer matten din fra gang til gang.

7. Vi oppfordrer deg til å begrense bruk av mobiltelefon i våre lokaler, og mobiltelefonen skal til enhver tid være avslått når du deltar på en time.

9. Vi ber om at du er snill og alltid å legge pent tilbake utstyr du har brukt etter timen; dvs. stropper, matter, pledd, yogablokker med mer.

11. Vær snill og møt opp 10 minutter før timen starter. Medlemmet kan nektes adgang ved oppmøte etter at timen har startet, dette av hensyn til øvrige deltakere.

12. IKKE forlat yogasalen før eller under savasana.

Vi ønsker at alle skal trives her hos oss, for at alle skal trives er det noen få punkter som er fint at du får med deg

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Åpnet Oktober 2015