​Trivsels- og Sikkerhetsregler

1. Følg anvisninger som vi har satt på gulvet, for å holde riktig avstand. Hold avstand - vis hensyn.

Vær så snill å alltid trene i rent treningstøy. Vær nøye med renslighet og kroppshygiene. Det gjør det mye hyggeligere for de som praktiserer rundt deg.

2. Vær så snill å alltid trene i rent treningstøy. Vær nøye med renslighet og kropps hygiene. Vask hender når du kommer og bruk sprit.

Vi ber om at du er snill og tar hensyn til allergikere, hvilket innebærer moderat bruk av parfyme og lignende. 


3. Du MÅ ha med deg et stort håndkle, som kan dekke utstyr du evt låner av oss. Om du skal på en Yin Klasse, lønner det seg å ta med to stk håndkle så du kan legge et håndkle på hver av utstyr som blir brukt.

4. Hvis du låner blokker eller belte av oss, MÅ du tørke/vaske av med antibakteriell spray som har blitt satt frem i garderobe.

5. Er du syk, bli hjemme. Det er viktig med hviledager.

6. Vi ber om at du ikke går med sko på det fine gulvet vårt. Utesko skal plasseres på henviste plasser ute i gangen, før du går inn.

7. Det er lett å få en favorittplass i yogastudio, men vis hensyn til andre medlemmer, vær fleksibel med hvor du plasserer matten din fra gang til gang.

7. Vi oppfordrer deg til å begrense bruk av mobiltelefon i våre lokaler, og mobiltelefonen skal til enhver tid være avslått når du deltar på en time.

9. Husk å ta på deg klær som sitter litt inntil kroppen, dette er for at ikke klærne skal skli oppover når du bøyer/strekker deg i forskjellige retninger.

11. Vær snill og møt opp 10 minutter før timen starter. Medlemmet kan nektes adgang ved oppmøte etter at timen har startet, dette av hensyn til øvrige deltakere.

12. IKKE forlat yogasalen før eller under savasana.

Vi ønsker at alle skal trives her hos oss, for at alle skal trives er det noen få punkter som er fint at du får med deg. 

COVID -19

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Åpnet Oktober 2015