Kriya Yoga workshop Ønsker du å fordype deg i egen praksis, eller er nysgjerrig på andre aspekter av Yoga utover Hatha yoga, pust og Asanas?

KRAFTEN TIL YOGA | Utforske Prāṇāyāma (Yogisk Pust) for helse og vitalitet Dette avanserte seminaret vil være åpent for alle

Velkommen til yogaweekend i Valdres Hva sier du til en helg fylt av masse deilig yoga, frisk luft, norsk fjellandskap og utsikt så langt øyet kan se?

Vinyasa Flow Level 2 på Lørdager klokken 10.00 med Kamilla

Vinyasa betyr "pust-synkronisert bevegelse".

Dette er en nivå 2 klasse - og det er forventet at du kan praktisere Vinyasa og Solhilsner fra før - du er ikke nybegynner.


Dette er en herlig klasse hvor det er fokus på pust og flyt i bevegelse, hvor lærer bruker ofte å fokusere klassen rundt et nytt tema/posisjon i hver klasse. 
Du vil bli utfordret mentalt og fysisk i denne timen - og vil ha et stort smil i savasana (hvilestillingen). 


Hva du skal ha på deg:
Vinyasa Flow innebærer en god del bevegelse, så bruk noe du er komfortabel i å bevege deg i. Ta på deg en t-skjorte eller topp som sitter litt inntil kroppen, så den ikke ruller opp når du bøyer deg frem. Du vil trolig bli svett så ta på...

Tirsdager klokken 19:30 med Linda

Be Yoga Slow er en rolig klasse med fokus på pust, tilstedeværelse og flytende bevegelser. Klassen vil inneholde en oppvarmingsdel med solhilsen, deretter vil det være en gjennomtenk sekvens av stillinger som jobber mot en bestemt yoga stilling eller fokus på en bestemt kroppsdel. Sekvensen vil også være satt sammen med tanke på at timen skal avsluttes med yoga nidra. Som alle de andre Be Yoga klassene er denne timen basert på YogaWorks metoden, hvor flyten fra Ashtanga yoga kombineres med korrekte justeringer fra Iyengar.


Yoga Nidra er en dyp guidet meditasjonspraksis liggende i savasana. Under yoga nidra praksisen befinner man seg i en tilstand mellom våkenhet og søvn. Gjennom verbale instruksjoner guides delta...

HEY... ny time på timeplanen !!!!
Torsdager 19:30 med Jannice
 

Velkommen til Candlelight Flow Level 2 

I denne digge klassen, fyller vi rommet med stearinlys og musikkvalget leder oss til i en inspirert flyt.
Stress ned og detox deg selv akkurat i tide for en god natts søvn.

For å være sikker på at du skal kunne slappe helt av løpet av denne klassen, er det best om du er fysisk aktiv fra før - og du kan praktisere Solhilsner og Vinyasa.
Altså du er ikke nybegynner 😉

Et nyttårsbrev til dere fra meg ...

Jeg vet det har vært et veldig spesielt år for mange, men jeg kan virkelig si at dette året har vært helt sinnsykt for meg!!
Som mange av dere i Be Yoga Tribe vet, så var 2017 et utfordrende år for
Be & for meg, det var jo nesten så vi måtte avslutte hele Be Yoga Studio.. MEN legg merke til NESTEN... 
Jeg ville aldri - og da mener jeg ALDRI gitt slipp på Drømmen min !!
Be Yoga Studio er og har blitt en del av Lørenskog // Oslo Øst -
det er jeg stolt av !!

Fordi hvert år lar meg erfare mye - har jeg en egen seremoni på slutten av året, hvor jeg lager en liste over opplevelser som har gitt meg noe, en liste over noe jeg er takknemlig for .. for å så sette intensjoner etterpå..
(Les om Nyttårs Intensj...

Photo : Barbro Andersen

Godt nytt år fine Yogis!!!

Dette året har vært veldig spesielt for mange, store forandringer både fysisk – psykisk, emosjonelt og kanskje også spirituelt?

Det kan være du står nå i et skille, et sted med mange spørsmål, et sted med altfor mye energi du lurer på hvor du skal gjøre av?

Det er nå du skal sette intensjoner og affirmasjoner om 2019 ..

Mange setter Nyttårsforsetter på denne tiden av året, mens vi Yogiser setter en intensjon (eller flere), noe du søker å oppnå for deg selv og / eller for andre.
I motsetning til Nyttårsforsett, fokuserer intensjoner mindre på mål og mer på reisen som fører til visse utfall. Du kan se det på denne måten: Intensjoner fokuserer mer på en intern kraft og langsiktig endring, mens Nyttårs...

Please reload

Blog

Yoga isn't just a practice, it's a way of life

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Åpnet Oktober 2015